Kasvatus

Täältä löydät tietoa kasvatusajatuksestani sekä toiveista pennunomistajan suhteen.

Suosittelen tutustumaan Shetlanninlammaskoirat ry sivuihin sekä pennunostajan oppaaseen. Sheltti on aktiivinen rotu, jossa yhdistyy monipuolisuus rakastetusta perhekoirasta rakastettuun harrastusystävään. Suosittelen myös tutustumaan kennelliiton avoimeen verkkokurssiin koiran vastuullisesta hankinnasta.  

Aavahallan-pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmäpeilattuina ja madotettuina. Pennuille ei ole olemassa erillistä kenneltilaa, vaan ne kasvavat kotioloissa. Tulen tarjoamaaan pennuille tutustumista erilaisiin ympäristöihin, ihmisiin, koiriin, ääniin ja alustoihin ennen kuin he lähtevät omiin koteihinsa.

Tulevilta kasvattieni omistajilta odotan halua teettää viralliset terveystutkimukset niin silmien, lonkkien, kyynärien, polvien kuin selänkin osalta. Etsin pennuille aktiivista kotia, mutta ensisijaisesti sellaista joissa he saavat olla perheenjäseniä ja rakastettuja juuri sellaisina kuin he ovat. Jokainen tuleva kasvattini tulee pysymään sydämessäni lopun iän. Haluan pitää kasvattieni omistajiin yhteyttä pentujen kotiuduttua ja toivon, että olet myös kiinnostunut kertomaan kasvattajalle kuinka uudella perheenjäsenelläsi menee elämänsä aikana. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!