Kasvattaja

Olen Susanna, oululainen shelttiharrastaja ja hääräilen Aavahallan kennelnimen takana. Rodun pariin ajauduin vuonna 2017 ja silloin myös ensimmäinen sheltti kotiutui. Rodussa rakastuin sen monipuolisuuteen, kauniiseen ulkomuotoon sekä luonteeseen. Koirien kanssa harrastetaan näyttelyitä sekä agilityä. Lempiyhteispuuha on pitkät ulkoilut metsäisessä maastossa. 

Ensimmäinen shelttini, Milo (Susadan Lewis), kotiutui syksyllä 2017. Rakastuin rotuun täysin eikä paluuta enää ollut. Ensimmäiset ajatukset kasvattamisesta alkoi hiipiä ajatuksiini pentuvuoden jälkeen. Siitä lähtien olen ajatusta kasvatellut ja kesällä 2020 haaveeni saivat tuulta alleen. Tällä hetkellä kotona asuu myös toinen Susadan kasvatti sijoituksessa, Rosa (Susadan Tiara Rose).

Suoritin Kennelliiton kasvattajan peruskurssin lokakuussa 2020. Ei kauaakaan siitä, kun kennelnimi Aavahallan myönnettiin minulle tammikuussa 2021. 

Tavoitteenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia shetlanninlammaskoiria, terveys ja luonne edellä. Ihanne sheltti on ulkomuodoltaan rodunomaisen kaunis, tasapainoinen, terve, hyvällä hermorakenteella varustettu sekä kauniisti liikkuva.

Kasvattajan peruskurssi 2020

Kasvattajan jatkokurssi 2021

Kennelliiton jäsen

SuKoKa kannattajäsen

Shetlanninlammaskoirat ry jäsen 

Luo kotisivut ilmaiseksi!